Logo Sibon

Over ons

Het gezicht van Bijldesign

Frank Bijl is het creatieve brein achter Bijldesign en kan al uw wensen omtoveren tot een geweldig resultaat.
Met zijn ruime ervaring op gebied van ontwerp en uitvoering in de reclamewereld, heeft hij een goed beeld van alle mogelijkheden en kansen die er voor u zijn.

Ervaring

Frank is begonnen met een opleiding Grafisch Ontwerp in Rotterdam. Na deze opleiding is hij direct aan de slag gegaan bij Screen Promotions in Naaldwijk. Vervolgens heeft hij zijn kennis en ervaring verder uitgebreid bij Tip Top Reclame in Maasdijk. Bij Tip Top is hij echt bij het begin begonnen. Hierdoor heeft hij alle facetten van de reclamewereld goed meegekregen. Van autobelettering tot bord- en gevelreclame en van ontwerp tot colourmanagement. Frank weet precies hoe het werkt en ondersteunt u hierbij volledig in begrijpelijke taal en met passende oplossingen.

Bijldesign

In 2012 vond hij dat het tijd werd voor de volgende stap en startte hij zijn eigen bedrijf, Bijldesign. Bij Bijldesign staat de wens van de klant altijd centraal. Na een geheel vrijblijvende kennismaking ontvangt u een duidelijke offerte. Hierin staat precies wat u van Bijldesign kunt verwachten en welke kosten hierbij horen.

“Creativiteit is het leukste van mijn vak. Dagelijks nieuwe dingen maken. Het gaat om het creëren van mooie reclame-uitingen die passen bij de wensen van de klant”, aldus